Om mig

Jeg hedder Maja Svendsen er 25 år, kærester med Jakob. Vi har to piger Flora og Nellie.

Vi bor på Rugårdsvej 801, 5462 Morud, som er et nedlagt landbrug. Vores hus ligger ved egen natur sø, marker og skov, som naturligvis vil blive brugt flittigt.

Som person er jeg et stort ude- og naturmenneske. Jeg er meget aktiv og elsker at lege, både den vilde leg med bolde, løb, hoppen og dansen, men også den rolige leg hvor vi synger, tegner og bruger finmotorikken. Jeg går meget op i at vi træner/ bruger motorikken meget samt at vi får brugt alle vores sanser.
Jeg er kreativ, inde som ude, og får naturen med i kreativiteten.
Jeg vil skabe en hverdag for børnene med en masse leg og hygge, hvor der vil være tid til en masse kram, imens mor og far er på arbejde, selvfølgelig efter børnenes behov. Jeg er meget omsorgsfuld og går meget op i at børnene har det godt hver dag, både gode som dårlige dage. Jeg ligger stor vægt på at børnene vil komme ud hver dag, selvfølgelig mere sommeren end vinteren i forhold til børnenes alder.


Haven er en lukket have som ligger i forbindelse med huset og laden. Vi får høns, landænder samt kaniner som er i forbindelse med haven. Vi har ingen dyr inde pga. allergi, så der tages højde for allergi børn i forhold til dyr og rengøring, samt det er et 100% røgfrit hjem.

 

En hverdag i min dagpleje vil kunne gå med nogle gå- og cykelture til legepladserne, Langesø og de forskellige aktiviteter som man kan deltage i området, en tur i skoven hvor vi finder dyr, eller en masse sjov leg i haven. Der er ingen grænser for hvad vi kan finde på. 

 

Jeg er medlem af privat pasning fyn, samt jeg er blevet grønspire, som vi sige der er nogle krav til mig som natur dagplejer. 

Der skal medbringes

-Bleer 

-Skiftetøj

-Overtøj efter årstiden

-Fodtøj efter årstiden

-Egen barnevogn samt alt der høre til (den kan blive hele året rundt, den vil stå inde i huset hele året)

 

-Special kost, hvis dette er en nødvendighed 

Måltider

Det er en sund og varieret kost.
En stor del af kosten vil komme fra egen have, som børnene er med til at plante, holde og plukke.

 

Alt brød vil være hjemmebagt, og til en hvis grad vil jeg tage børnene med i køkkenet så de er med til at lave det vi spiser.